Fashion

Obsessed with my: Isabel Marant sneakers

De sneakers van het Franse modehuis hebben al een poos de status it-shoe.De shoes werden aan meerdere celebs hun beroemde voetjes gespot en daardoor was er binnen no-time een wachtlijst voor de high-fashion gympen. Lucy was één van de fashionlovers die maanden op haar modeliefde heeft gewacht. Nu kan ze niet meer zonder haar Isabel Marant Willow sneakers.

im

Lucy's modeliefde haar Isabel Marant sneakers

Lucy -Lovely By Lucy- voelde zich meteen aangesproken toen ze een oproep voor onze Obsessed with my rubriek tegenkwam. Ze heeft nogal een obsessie voor haar Isabel Marant Willow sneakers. Toen ze de fashion-forward gympen voor het eerst zag was het liefde op het eerste gezicht.

“Ik ben een sneakermeisje, dus van de nieuwste gympen maakt mijn modehart altijd gelijk een sprongetje. Deze sneakers hadden dat effect nog eens keer tien. Vooral door het vernieuwende van de verborgen sleehak krijgen ze een edgy look. Ik moest en zou ze hebben. Na een uitgebreide zoektocht, en overal het slechte uitverkochte nieuws te krijgen, waren ze uiteindelijk van mij. Weliswaar nog na twee maanden geduldig op de wachtlijst te hebben gestaan. Het zijn nu echt mijn favoriete schoenen en ik draag ze het liefst met iedere outfit."

lucy

Lucy met haar Marant schoes!

Pantslover

"Mijn stijl is allesbehalve girly. Ik hou van basic met soms wat rauwe rock details. In een rok of jurkje zie je mij nooit, ik ben een echte broekenfan. Mijn casual items combineer ik met mooie schoenen en sieraden. Favoriete merken zijn natuurlijk Isabel Marant en wat budgetvriendelijker slaag ik ook bij de Zara en H&M Trend. Online zijn mijn go to webshops Asos en Nelly.com. Hier kan ik uren mandjes vullen!" -Lucy

lucy

Wil jij ook met een voor jou bijzonder modeitem in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top