Fashion

Nieuwe creative director van Coach bekend!

Wie o wie vervangt Reed Krakoff voor Coach? Dat is de vraag die modeland de afgelopen weken bezig hield. Hoewel Reed Krakoff in juni 2014 pas het modehuis zal verlaten, werd er volop gezocht naar een opvolger. En die is nu bekend! Stuart Vevers is de nieuwe creative director van Coach.

Er waren geruchten dat Emma Hill het stokje van Reed Krakoff zou overnemen, sinds bekend is dat ze Mulberry op haar beurt verlaat. Maar ook Marc Jacobs zou, omdat zijn contract bij Louis Vuitton zou aflopen, in de running zijn. Nu gooien we al deze geruchten aan de kant, want er is duidelijkheid: Stuart Vevers is de lucky man.

Stuart wie? Stuart Vevers is de winnaar van de British Council's Accessory Designer of the Year award en de huidige creatieve director van het luxe Spaanse label Loewe. Ook was hij creative director van Mulberry en heeft hij tijd doorgebracht bij Calvin Klein, Louis Vuitton, Givenchy en Bottega Veneta. Zijn reactie op zijn nieuwe baan: “Coach is an exceptional brand and company that I’ve long admired for its rich heritage. I am excited to drive Coach’s next stage of transformation.”

Stuart Vevers voor Coach
Beeld: Dazed Digital
Deel dit artikel
Back to top