Fashion

Chloë Grace Moretz prachtig in de nieuwe campagne van Coach

Actrice Chloë Grace Moretz straalt in de spring summer 2017 campagne van het luxe merk Coach en wat belooft de nieuwe collectie toch veel goeds. Neem hier een kijkje in de campagnebeelden.

De inmiddels bijna 20-jarige actrice, die we onder andere kennen uit ‘Bad Neighbors’, ‘The Fifth Wave’, ‘Dark Shadows’ en natuurlijk als het ex-vriendinnetje van Brooklyn Beckham, poseert voor de skyline van New York City. Fotograaf Steven Meisel legt de blondine vast met de nieuwste exemplaren van Coach, van een mooie roze lederen bag tot een crème handtas met studs en fijne details.

Vorig jaar al werd Chloë uitgeroepen tot het nieuwe gezicht van het tassenmerk en ze heeft dan ook al een aantal waanzinnige campagnes voor het label op haar naam staan. Dit keer is ze het model voor de collectie ‘Western Rivets’ en draagt ze looks die ons doen denken aan de tijd van de prairie en rock 'n roll. In jurkjes met een bloemenprintje of juist een stoer leren jack: Chloë weet moeiteloos goed voor de camera te verschijnen. 

Bekijk de resultaten hieronder.
Beeld: Steven Meisel for Coach 

Deel dit artikel
Back to top