Fashion

Even een round up van de coolste modecampagnes voor dit najaar

Het is pas net zomer en nu kunnen we de campagnes voor komende winter al bewonderen. Designermerken hebben alles uit de kast gehaald om de mooiste beelden te kunnen maken: van de mooiste modellen, de coolste celebrities, de meest hebberigmakende styling en de meest gewilde fotografen.

Hieronder een round up van onze favorieten so far.

Miu Miu
Miu Miu schakelde bekende gezichten als Kate Moss, Naomie Harris en Jaime King in voor hun kleurrijke najaarscampagne. Als je goed naar de eclectische foto's kijkt, kun je misschien al raden waar deze werden genomen door Alasdair McLellan: New Orleans. 

Dior
De campagnebeelden van Dior's fall/winter 2017 collectie staan in het teken van blauw. Een leger van modellen poseren in de donkere stukken van het modehuis wat een cool geheel vormt.

Coach
De heerlijke kleurrijke campagne van Coach doet iets denken aan die van Miu Miu maar deze kreeg een New Yorkse twist. Steven Meisel schoot de foto's van de modellen met accessoires in een metro setting met een fantastisch resultaat.

Louis Vuitton
Eén van onze favorieten als het op campagnes aankomt stelt ook dit seizoen niet teleur. Louis Vuitton schakelde onder andere Jaden Smith, Riley Keough en Catherine Deneuve in voor de najaarsshoot die plaatsvond in Florida. Bruce Weber nam de foto's.

Dolce & Gabbana
Het Italiaanse modehuis heeft helemaal door dat het inzetten van millenials scoort en borduurt daar nog even op verder. Celebrity kids en modellen als Corinne Foxx, Sonia Ben Ammar en Amelia Windsor werden op de foto gezet door Luca en Alessandro Morelli in Palermo.


Moschino
Vorig seizoen schitterden de zusjes Hadid nog in de campagne, dit jaar zijn de twee voor Moschino vervangen door Slick Woods, Hiandra Martinez, Natalie Westling, Tamy Glauser en Mileshka. Steven Meisel nam de fotografie voor zijn rekening en de styling werd gedaan door Carlyne Cerf de Dudzeele. 
Beeld: Moschino, Dior, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Coach, Miu Miu

Deel dit artikel
Back to top