Fashion

Beyoncé op covers Harper’s Bazaar

Beyoncé staat op de covers van het novembernummer van Harper’s Bazaar. Covers? Ja, het zijn er niet één, maar twee, aangezien ze ook de cover van de abonnee-editie siert. Hoewel de zwangere Bee straalt op de covers, is er van de baby bumb weinig te bekennen, aangezien de shoot nog vóór de announcement op de VMA’s geschoten is.  

Topfotograaf Terry Richardson is verantwoordelijk voor de covershoot van Beyoncé. De hot mama straalt en zet een sexy sophisticated look neer, terwijl ze met haar haren gooit en fierce in de camera kijkt. De shoot is in juli geschoten, terwijl Beyoncé haar buikje pas eind augustus tijdens de VMA’s showde. Dat er op de foto’s nog weinig te zien is, is dus logisch.

Beyoncé cover Harper's Bazaar 

Droeg Bee in haar nieuwste clip 'Countdown' nog betaalbare fashion, voor de Harper’s Bazaar covers hult ze zich weer in designer topstukken. De paillettenjurk van de cover is van Reed Krakoff. Op ‘The Ultimate Shopping Guide’-cover draagt ze een metallic friged jacket van Salvatore Ferragamo en een swimsuit van Norma Kamali. In de zwart-wit foto draagt Bee een Versace jacket, een bodysuit van Dolce & Gabbana en riem van Stella McCartney.

Beyoncé cover Harper's Bazaar

Hoewel Beyoncé altijd zeer terughoudend is over haar privé leven, laat ze in Harper’s Bazaar wel het een en andere los. Ze vertelt waarom zij en Jay-Z tien jaar hebben gewacht met het krijgen van een baby(ze was 20 toen ze een relatie met Jay-Z kreeg) : “It was important to me that I gave myself time to focus on becoming the woman I want to be, building my empire, my relationship, and my self-worth, before I became a mother.”

 

Ook vertelt ze over haar manlief: “If you are with the right person, it brings out the best version of you. We took our time and developed an unbreakable friendship before we got married. I respect him so much; he is a great man and a great artist.” Ahw... Lief!

Beyoncé cover Harper's Bazaar

Genoeg gezwijmel, back to fashion! Haar ultieme stijlicoon is Kate Moss. Daarnaast bewondert ze Victoria Beckham en Gisele Bündchen om hun moderne, maar klassieke stijl. Maar vergeet niet Beyoncé zelf, of beter gezegd Sasha Fierce, wiens stijl wordt geprezen door designers als Tom Ford, Azzedine Alaïa en Riccardo Tisci.

Wat vind jij van de covershoot van deze hot mama?  

(Door: Daphne)

(Beeld: Harper's Bazaar)  

Deel dit artikel
Back to top