Fashion

Selena Gomez gaat kleding ontwerpen voor Coach en wij zijn nu al fan

Na haar eerdere samenwerkingen met Coach, zal Selena Gomez nu ook kleding gaan ontwerpen voor het Amerikaanse merk. Dit maakte de zangeres gisteren bekend op haar Instagram. We love de style van Selena Gomez, dus wij zijn nátuurlijk heel erg benieuwd naar de collectie! 

Vanaf nu is Selena een ready-to-wear designer voor Coach. De zangeres en het merk zijn bezig met het ontwerpen van een nieuwe herfstcollectie genaamd Coach x Selena Gomez. Naast kleding zal de collectie ook tassen en andere accessoires bevatten. 

Creative director Stuart Vevers liet Fashionista weten dat hij erg uitkijkt naar de samenwerking met de modebewuste celeb. 

"I always look forward to designing with Selena because she has a strong point of view. We wanted to bring cool new ideas to the table and I loved getting her take on clothes as much as accessories this time around."

Gomez is al meerdere seizoenen het gezicht van Coach en dat is vanaf het begin een groot succes geweest. Sinds Selena in 2016 de samenwerking met het merk is aangegaan, zijn de volgers van Coach met wel 50 procent gestegen op Instagram. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, aangezien Selena Gomez met 135 miljoen volgers de queen van Instagram is. 

 

Also so stoked I got to show you a sneak peak at my @coach bag I designed

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

 

Wearing @coach for @voguemagazine !!

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top