Beauty

Selena Gomez heeft weer haar coupe veranderd en dit is het resultaat

Een verfrissend kapsel hier en daar vinden we allemaal wel leuk, maar Selena Gomez brengt dit naar een nieuw level. In één week heeft de zangeres maar liefst drie keer haar coupe veranderd en we kunnen het bijna niet meer bijhouden. Natuurlijk staat het haar allemaal beeldig!

Als je Selena volgt op Instagram, en die kans is groot met haar 136 miljoen volgers, zie je waarschijnlijk vaak genoeg een nieuw kapsel voorbijkomen. Van lang naar kort en van donker haar naar een geblondeerde coupe. Maar nu heeft het gezicht van Coach een record bereikt. 

Op dinsdag ging Selena langs bij Puma om het succes van haar eerste schoenencollectie met het merk te vieren. Daar werd een kleine aanpassing gedaan aan haar kapsel door stylist Tim Dueñas. Ze kwam verrassend genoeg terug met een opgeschoren nek. 

 

Always need a subtle change. @puma Germany family time 😊 grateful for the welcome!

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Gelukkig kan ze het ook verbergen als ze er een dagje geen zin in heeft. Tim liet Page Six weten dat ze vele opties heeft. "With those low corners, you can’t even tell the undercut is there. It leaves her with a lot more versatility in how to wear her hair; she can wear it down, she can do a ponytail. You kind of have to think about all the options for her!"

De tweede look van de week was de oude vertrouwde messy bob.

 

Sorry fam @theweeknd

Een bericht gedeeld door Calpito (@tylercalpito) op

En als klap op de vuurpijl werden we gisteren weer verrast met een nieuwe coupe. Dit keer een nog korter kapsel met een bijzondere pony. Of dit niet gewoon een pruik is weten we natuurlijk niet, maar ze is in ieder geval niet vies van verandering. 

 

Coming soon...

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top