Fashion

& Other Stories gaat met designers samenwerken

& Other Stories bestaat nog maar een paar maanden, maar lijkt al een groot succes te zijn. Het zusje van H&M heeft nog geen fysieke winkel in Nederland, maar via de online shop kunnen we onze garderobes gelukkig voorzien van & Other Stories items. Tijd voor een nieuwe stap vond het merk!

& Other Stories gaat samenwerken met designers onder de naam Co-labs. Geen Versace en Lanvin voor & Other Stories, nee het merk gaat samenwerken met onbekende en eigenzinnige ontwerpers. De Amerikaanse illustrator Alyson Fox trapt af: "Ik heb geprobeerd om een aantal stukken te creëren die op verschillende manier kunnen worden gecombineerd, zodat de persoon die ze draagt de kleding kan mixen met wat hij reeds bezit en zo zijn eigen verhaal kan vertellen. Ik denk dat mijn ervaring met kunst en tekenen mij een uniek gevoel voor kleur, patroon en vorm heeft gegeven. Ik zet altijd vertrouwde zaken tegenover het onverwachte, ook in deze collectie."

De eerste collectie is dus super kleurrijk en met geometrische prints. De prijzen liggen van € 5,86 tot € 64,46. Je kunt de collectie online of in de winkel in Londen aan de Regent Street. 

designers other stories

 

Deel dit artikel
Back to top