Interior

Maak nu je keuken helemaal designer proof met het Smeg x Dolce & Gabbana keukenapparatuur

Hoe graag we het ook zouden willen, de meesten van ons krijgen weinig, of misschien wel geen kansen tot het dragen van een uniek Dolce & Gabbana design. Gelukkig kwam het Italiaanse modehuis met dé oplossing: Een manier waarop D&G fans in het dagelijkse leven kunnen genieten van de prachtige ontwerpen. Het designermerk ging namelijk een co-lab aan met huishoudapparatuurmerk Smeg.

De collectie, ‘’Sicily Is My Love’’ genaamd, telt acht geweldige apparaten voor in de keuken met daarop designs die volledig zijn geïnspireerd op de Siciliaanse ‘’folklore’’: de traditionele stijl van de Zuid-Italiaanse streek. We zien op de prachtige, kleurige ontwerpen veel centerpieces als citroenen, cactusvijgen en acanthusbladeren. De ontwerpen zijn enorm kleurrijk en geweldig om naar te kijken. Wij zijn oprecht verliefd. Hoe cool is het om je brood te kunnen roosteren in een Dolce & Gabbana broodrooster en hoe leuk gaat het zijn om je daily smoothie te kunnen blenden in een Italiaanse designer blender?

Dit is overigens niet de eerste keer dat de twee Italiaanse merken samenwerken, afgelopen jaar kwamen de twee merken namelijk met 100 unieke, met de hand beschilderde koelkasten voor Salone Del Mobile, een designbeurs in Milan. De koelkasten gingen weg voor een schamele €30.000, maar ze waren prachtig om te zien. Des te meer hopen we op een wat liever prijskaartje voor deze keukenapparaten, want de Siciliaanse designs zullen prachtig staan in iedere keuken. Wat de prijs van de apparaten zullen zijn en waar en wanneer ze te koop zijn weten we nog niet, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Deel dit artikel
Back to top