Interior

Dit is wat interieur designers kopen bij Zara Home

We weten allemaal al hoe we onze garderobe vol moeten hangen met mooie designer pieces en hoe we de perfecte combinatie kunnen maken met twee verschillende kledingstukken, en hetzelfde geldt voor ons interieur. Voor fashion volgen we onze favoriete Instagram bloggers, en als inspiratie voor de binnenkant van ons huisje gebruiken we hippe interieurarchitecten. 

Omdat Zara op iedereens lijstje van favoriete winkels staat hebben wij een lijstje samengesteld met 6 items die je móét hebben van Zara Home volgens een paar van de grootste interieur designers

Blue Velvet Curtain 
Door edelstenen-getinte accenten aan te brengen in je huis verander je meteen sfeer. Dit fluwelen gordijn is een luxe stof en brengt meteen kleur in bijvoorbeeld te slaapkamer. Gooi wat kussens in dezelfde kleurentinten op bed en je hebt een hele nieuwe stijl! Als je meer van rustige kleuren houdt is dat ook geen probleem, deze gordijnen zijn ook verkrijgbaar in heel lichtroze en donkerbruin. 

Blue Velvet Curtain van Zara Home

Grey Faux Fur Cushion Cover
Kussenslopen zijn goedekope details voor in je huis die toch een leuke en vernieuwende sfeer geven. Door het mixen van verschillende neutrale tonen krijgt je interieur een chique look. 

Grey Faux Fur Cushion Cover van Zara Home

Cotton Rug With Black And White Pompoms
Dit kleed is goed voor elke kamer in huis, of het nou je slaapkamer of de woonkamer is. Door het zwart-wit contrast is het een eye-catching item en de pompoms geven een unieke twist. 


Cotton Rug With Black And White Pompoms van Zara Home

Test Tube Set Vase
Een huis is altijd leuker en knusser met wat plantjes of bloemen hier en daar. Deze bijzondere vazen zijn een unieke manier om je huis op te fleuren. De vaas is een perfecte combinatie tussen modern en klassiek en door het toevoegen van bloemen of een plantje naar keuze breng je toch de natuur naar boven in huis. 

Test Tube Set Vase van Zara Home

Large Basket With Handles
Deze gewoven mand brengt niet alleen een leuke textuur in huis maar ook nog eens een fijn kleurtje dat in het oog springt. Als je meer van subtiele kleuren bent is dit toch een leuk detail. 

Large Basket With Handles van Zara Home

Natural-Colored Irregular Rectangular Mirror
Op de foto zie je het misschien niet direct, maar dit is een spiegel! De bijzondere vorm geeft het veel karakter en de kleur past eigenlijk tussen elk interieur. 

Natural-Colored Irregular Rectangular Mirror van Zara Home

Beeld thumb: Zara Home

Deel dit artikel
Back to top