Beauty

Emma Stone deelt haar beautygeheimen

Actrice Emma Stone heeft haar beautygeheimen prijs gegeven, zo smeert ze olijfolie en kokosvet op haar gezicht en likt ze contant de lippenstift van haar lippen af...

Wat zijn jouw dagelijkse benodigdheden?
"Ik ben allergisch voor alles, dus ik gebruik gewoon extra vergine olijfolie op mijn huid, omdat ik weet dat mijn huid hier geod op reageert. 's Avonds, haal ik mijn make-up er af met kokosolie. En ik heb altijd Josie Maran Argan Olie bij mij. Dat was een game changer. Ik denk dat mijn make-up artist, Rachel Goodwin, het aan mij liet zien: I love it."

beauty geheimen emma stone actrice make-up look
 
Als we je make-up tas nu leeg zouden gooien, wat zou er in zitten?
"Mascara en concealer, want ik heb altijd een paar plekken die ik moet verdoezelen. Ik heb een Make Up For Ever concealer die echt geweldig is. En ik gebruik de Revlon Lash Potion mascara elke dag."
 
Waarop focus je de aandacht liever voor grote evenementen: ogen of lippen?
"De ogen. Want ik lik voortdurend mijn lippen. Het is een nerveuze tic. Ik verbruik heel erg veel lippenstift."
 
Heb je onlangs nog enkele schoonheid trucs of lessen geleerd op de set?
"Bij Gangster Squad heb ik geleerd dat het veel make-up kost om sproeten uit te wissen. Ze gebruiken concealer, foundation, concealer, foundation, laag over laag. En dan poeder. Het was intens."
 
Wie zijn jouw beauty iconen?
"Diane Keaton. Ze is echte origineel, ze wordt natuurlijk ouder en ze is helemaal zichzelf. En Marion Cotillard. Het is alsof iemand haar uit dromen heeft gemaakt. Ze ziet eruit alsof ze voortdurend in soft focus gefilmd wordt. Ik begrijp niet hoe ze het doet."

beauty geheimen emma stone actrice make-up look
 
Bron: Vogue US
Deel dit artikel
Back to top