Fashion

Obsessed with my: Michael Kors portemonnee

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Bibiche van blog B-Biche en haar Michael Kors portemonnee.
 


Malta
"Ik woon sinds 2011 in Malta. Zes maanden geleden ben ik begonnen met mijn online life and style diary omdat ik ontdekte dat foto's afdrukken in Malta onmogelijk was. Mijn fotoboeken hobby kwam daarmee dan ook tot een einde. Toch wilde ik alle mooie beelden en ervaringen vastleggen en delen met anderen. Vanaf dat moment is mijn blog B-Biche geboren en deel ik mijn hobby fotograferen en mijn passie voor schrijven met iedereen die het wil zien en lezen."
 


Accessoires

''Het wonen in Malta is heerlijk ontspannen, maar wat mode betreft wat saai. Ik mis de Negen Straatjes in Amsterdam dan ook heel erg! Op de een of andere manier slaag ik het beste wanneer ik nergens naar op zoek ben. Zo ook met mijn Michael Kors portemonnee. Ik was laatst net voor sluitingstijd in mijn favoriete Negen Straatjes in Amsterdam op zoek naar oordopjes. Omdat ik ze niet kon vinden, belandde ik uiteindelijk in de Apple Store in Amsterdam. En daar vond ik de leukste Michael Kors accessoires, perfect passend bij mijn MK zonnebril. Ik ging uiteindelijk naar huis met een iPhone 4/5 houder in de vorm van een multifunctionele portomonnee. Voor de Macbook Air en Pro bezitters onder ons: ze hebben ook fantastische laptoptassen!"



Beachparty's
"Mijn portemonnee is van de Hollandse appelbomen mee naar de palmbomen verhuisd en hij past ook hier perfect bij mijn lifestyle. Ik ben dan ook erg blij met mijn MK accessoire. Hij zorgt dat mijn pasjes, briefgeld, muntgeld en iPhone veilig zijn. Ik neem hem zelfs mee 'uit' naar de beachparty's hier. Soms als portomonnee, maar soms mag hij ook shinen als clutch.'' 



Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top