Beauty

De bizarre trend die MAC cosmetics probeert te hypen

De meeste nieuwe trends vinden wij allemaal hartstikke leuk en interessant, maar van deze krijgen wij meer vraagtekens in onze ogen. Niet mooi, interessant misschien nog wel. Waar we het over hebben? “Lollipop lipstick”. Juist. 

Misschien zegt deze naam je niet zoveel, maar een andere naam die er ook wel voor gebruikt wordt gaat je zeker weten meer aan het denken zetten. Wat dacht je van “Make-out lipstick”. Nu weet je wel wat we bedoelen, toch? Want hoe ziet lippenstift eruit na een potje heftig zoenen? Precies, uitgeveegd over je gezicht. 

De schuldige hier is MAC Cosmetics, dit populaire merk probeert deze trend namelijk een hit te maken. Trending is het zeker, maar niet echt op een goede manier. Tot nu toe hebben we -in het echte leven- nog geen enthousiaste mensen voorbij zien komen, maar toch is het wel meerdere malen gespot op de catwalk. Ook de welbekende blogger Perez Hilton had er wat op te zeggen, hij vond deze trend er namelijk op lijken alsof er was gezoend met een stofzuiger... Fair enough.

Of we deze trend ooit in het straatbeeld gaan spotten? Wij vragen het ons af. Bekijk hieronder verschillende foto’s. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top