Winnen

WIN: Jazzies.nl waardebonnen t.w.v. € 250,- //VERLOPEN

Jazzies.nl is the place to be voor unieke sieraden. Eigenaresse Jessica Bakker verkoopt in haar shop haar eigen handgemaakte Jazzies sieraden. Daarnaast shopt ze voor haar label regelmatig in het buitenland voor trendy sieraden en sjaals. Ook te koop in de shop: accessoires van de hippe labels Melz Jewelry, Club Manhattan en Urban Nomads. 

win winnen jazzies jazzies.nl sieraden accessoires webshop handgemaakt zelfgemaakt uniek

Dat beetje extra

Eigenaresse Jessica: “Ik haal overal inspiratie uit, van buitenlandse fashionblogs tot de natuur of het stadsleven. Bij mij geeft een mooi sieraad altijd net dat beetje extra aan mijn outfit, je ziet me dan ook niet snel zonder. Vaak kies ik voor één eyecatcher om het geheel niet rommelig te maken, maar ik vind het ook heerlijk om een hele rits armbanden te dragen. Met de items in mijn shop wil ik bij mijn klanten een glimlach op het gezicht toveren zodra ze hun pakketje openen. Ik wil dat ze blij worden van mijn sieraden.”

win winactie prijsvraag winnen sieraden ketting armband ring oorbellen jazzies jazzies.nl handgemaaktwin winactie prijsvraag winnen sieraden ketting armband ring oorbellen jazzies jazzies.nl handgemaakt

Uniek

Alle sieraden van Jazzies.nl worden in beperkte oplage gemaakt. Dit betekent dat je er snel bij moet zijn, maar ook dat je niet snel iemand anders met hetzelfde sieraad ziet lopen. Bijzonder aan de Jazzies webshop is dat je ook verzoeken kunt doen. Als je andere kleuren of bedels wilt, kun je dit gewoon aanvragen! Eigenaressen Jessica volgt de laatste trends op de voet en dit zie je terug bij Jazzies.nl, zo vind je er fijne armbandjes met mooie bedels, maar ook toffe statement kettingen. Extra fijn: alle items zijn zeer betaalbaar.

win winactie prijsvraag winnen sieraden ketting armband ring oorbellen jazzies jazzies.nl handgemaakt

 
WIN
Fashionscene mag maar liefst 10 Jazzies.nl waardebonnen van € 25,- weggeven. Wil jij binnenkort met een paar unieke sieraden rondlopen? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen.

win winnen jazzies jazzies.nl sieraden accessoires webshop handgemaakt zelfgemaakt uniek

Deel dit artikel
Back to top