Winnen

WIN: Steve Madden box t.w.v. € 250,- //VERLOPEN

Steve Madden is back! Onlangs vertelden we jullie over de nieuwe 'We will rock you' herfstcollectie van Steve Madden en de reis naar New York die je kunt winnen, maar er is meer! Exclusief voor Fashionscene lezeressen: Doe mee en win een Steve Madden surprisebox t.w.v. € 250,-!

We will rock you

De nieuwe collectie van Steve Madden toont jouw innerlijke ‘rock goddess’. De 'We will rock you' collectie is een fijne verzameling van amazing studded eyecatchers, vintage look musthave booties en fierce plateau pumps. Zo'n collectie moet gevierd worden en dus blijft Steve Madden maar prijzen weggeven.
Surprisebox t.w.v. € 250,-
Alsof een volledig verzorgde reis naar New York niet genoeg was, kun jij als Fashionscene lezeres nu ook nog een surprisebox winnen ter waarde van €250,-! Wat er in die surprisebox zit, dat is een verrassing, maar geef je schoenmaat alvast maar door...

Win!
Hoe doe je mee aan de winactie? Heel simpel: Vul het inschrijfformulier hieronderl in en maak kans op die surprisebox t.w.v. € 250,-! Bovendien verhoog je hiermee ook meteen jouw kans om de citytrip naar New York te winnen!


Deel dit artikel
Back to top