Winnen

WIN: 5x € 100 bij designer outlet Roermond //VERLOPEN

Voor shopaholics met een budget kan het lastig zijn om mee te gaan met de laatste trends. Vooral als je droomt van de prachtige creaties van high-end modemerken. Designer Outlet Roermond biedt de oplossing. En guess what? Wij geven vijf keer een shoppingvoucher van € 100 weg.

 
Vergeet dure modesteden als Milaan of Parijs. Jouw fashionable najaarslook shop je bij Designer Outlet Roermond, waar je meer dan 150 winkels vindt. Van toffe streetwear labels tot modehuizen als Dolce & Gabbana, Gucci en Prada. Hier shop je allerlei stijlvole items met hele fijne kortingen!


 
Van metallic tot barok
De diepe, rijke najaarskleuren als bordeauxrood, dieppaars en okergeel vind je bijvoorbeeld bij Hugo Boss en Aigner. Filippa K en 7 For All Mankind bieden je glanzende metallics. De barok trend met heftige bloemenprints en gouden accenten shop je bij Van Laack en Dolce & Gabbana. En ook de romantische gothic, met veel leer en zilveren accenten, maakt zijn opkomst in Designer Outlet Roermond bij onder andere Philipp Plein en Prada. Met de kortingen die het hele jaar 30 - 70% onder de adviesprijs van de fabrikant liggen, kan ook jij deze labels en trends in de kast hebben hangen.


 
De baroktrend bij Dolce & Gabbana fall-winter 2012

Wegzwijmelen bij de catwalks is history: verras jouw vriendinnen met een dagje desigenrshoppen bij Designer Outlet Roermond.

WIN
Wij geven vijf keer een shoptegoed van € 100 weg, te besteden bij iedere winkel in Designer Outlet Roermond. Win je zo'n lovely voucher dan krijg je ook nog
eens een lunch en coffee voucher om even bij te komen van al het geshop. Klik op de button hieronder en doe mee.

Deel dit artikel
Back to top