Winnen

WIN: SuperTrash tegoed t.w.v. € 500/VERLOPEN/

Fashion alert! De eerste items uit de gloednieuwe SuperTrash autumn/winter 2012 collectie hangen nu in de winkels. Daarnaast is er ook sale en dat betekent tot 70% korting op de zomercollectie! Ben jij geabonneerd op de SuperTrash nieuwsbrief, dan was jij allang op de hoogte hiervan. Zo niet, dan heb je geluk: schrijf je nu in en maak kans op €500,- shoptegoed!

Supertrash

 
SuperTrash autumn/winter 2012
Terwijl wij nog op een zwoele zomer zitten te wachten, kan de modewereld niet ver genoeg vooruit kijken. In de SuperTrash stores hangen daarom nu al de eerste items uit de gloednieuwe autumn/winter 2012 collectie. Stiekem vinden we dat ook helemaal niet vervelend,  want we kunnen niet snel genoeg zijn in het oppikken van trends. Een opvallend onderdeel en onze favoriet uit de nieuwe collectie van SuperTrash is de knallende rainbow print, die we terug zien in jurken, rokjes en tops.

Supertrash winactie
 
Sale
We love sale! En aangezien we nog nauwelijks een lente of zomer hebben meegemaakt, komt het ons heel goed uit dat de spring/summer collectie in de sale is. Zo kunnen wij onze zomergarderobe nog even een laatste update geven. In de SuperTrash webshop ontvang je nu tot 70% korting op de zomercollectie en shop je heerlijk ontspannen zonder de irritaties van uitverkoopshoppen. De nieuwe collectie en sale, need we say more?







 
€ 500,- shoptegoed
Yes, we do! Sta jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van SuperTrash? Met de SuperTrash newsletter ben je altijd op de hoogte van de laatste trends, speciale acties en kortingen en de nieuwste collectie! Nu maak je ook nog eens kans op 500 euro shoptegoed. Halleluja! Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven op de nieuwsbrief en hopen, duimen en de goden te smeken dat jij het heerlijke bedrag shoptegoed wint! 

LET OP: Deze actie is verlopen. Kijk hier voor nieuwe winacties.

Deel dit artikel
Back to top