Beauty

Beauty Case: Catwalk hair

Bij Marni zagen we lange lokken met een zware pony, bij Rodarte werden de haren minder gestijld en werden ze in een faux-bob gebonden, het geheel werd afgemaakt door een mooie goudkleurige haarspeld. We nemen de catwalk looks van de fall/winter 2012 shows even door! 

Is het een knot is het een staart? De oplossing voor lange haren en geen elastiekje in de buurt, een knoop in het haar, dit zagen we bij Michael Kors. Bij Dolce & Gabbana zagen we dit schattige haarbandje.


 
Ook bij Missoni werd de faux-bob gespot, dit keer werd ook de wetlook-trend in het haar verwerkt. De modellen bij Derek Lam droegen allemaal BIG hair.


 
Bij Gucci zagen we romantische slagen in het haar, afgemaakt met een mooie speld. Bij Valentino werden de glanzende lokken van de modellen ingedraaid en als een taartje op het hoofd gespeld.



 
Prada deed vrolijk mee met de ombre hair trend, en niet subtiel. Bij Anna Sui zagen we op de jaren ’60 geïnspireerde kapsels.


 
Christian Dior ging voor de klassieke paardenstaart, terwijl we bij Versace het kapsel van Girl with a Dragon Tattoo-actrice Rooney Mara terugzagen.



Romantische kapsels zagen we bij Emilio Pucci en Chloé. Bij Pucci werd de vlecht als haarband gebruikt en de rest van het haar golvend over de schouders gehangen. Bij Chloé hingen de losse krullen in een zijscheiding langs het hoofd.
 

Beeld: Vogue.de

Deel dit artikel
Back to top