Fashion

Kristen McMenamy verft haar grijs

Kristen McMenamy is 46 jaar oud, maar is nog steeds een erg gewild model. Ondanks (of moeten we zeggen dankzij) haar lange grijze haren. Kristen’s haar lijkt namelijk meer op dat van een heks dan dat van een supermodel. Toch is Kristen blij met haar coupe, ze verft haar haar zelfs om het volledig grijs te krijgen.


Het is wonderbaarlijk hoe populair Kristen McMenamy is op haar 46ste. Afgelopen winter liep ze nog mee in de modeshow van Calvin Klein. Bovendien kreeg ze in de modeshow van onze eigen Viktor & Rolf de hoofdrol. Ze werd op de catwalk namelijk een half uur lang door onze Nederlandse ontwerpers aan- en uitgekleed.



Daarnaast verschijnt Kristen met grote regelmaat in editorials en op covers van bladen (deze maand staat ze in Dazed & Confused en Vogue).



Haar lange grijze haar is in de loop der jaren haar signature look geworden. Kristen besloot zes jaar geleden haar haar niet meer te verven. ‘Je moet met de tijd mee gaan. Je kunt ouder worden en nog steeds rock ‘n’ roll zijn en het leek me dat grijs haar mooie foto’s op zou leveren’, aldus Kristen tegen Vogue.



Maar ondanks het feit dat Kristen een natuurlijke coupe wilde, moet ze toch nog regelmatig naar de kapper. Kristen: ‘Er loopt een brede zwarte baan haar over het midden van mijn hoofd. Het klinkt misschien cool, maar dat is het niet. Daarom moet ik mijn kapper die zwarte baan regelmatig grijs laten verven, zodat het met de rest van mijn haar matcht.’


(Tess)

Deel dit artikel
Back to top