Fashion

Jan krijgt slipjes van fans

Jan Smit is een idool voor vele meiden. En dat willen ze de volkszanger ook zeker graag laten weten. Meneer krijgt regelmatig het ene na het andere slipje naar zich toegeworpen.

En Jan zou Jan niet zijn als hij deze meteen even besnuffeld: "Als ze de hele avond in een feesttent hebben staan hossen, dan ruikt dat niet altijd even prettig", onthult Jan. "Maar ik ben dan wel zo sportief om ook daar even aan te ruiken. Ik betrek mijn publiek graag bij mijn optredens.” Volgens Yolanhte krijgt haar vriend gelukkig ook gewassen slipjes: "Ze ruiken soms naar wasmiddel", aldus Cabau van Kasbergen. "Die hebben ze dan net gewassen, hun telefoonnummer erin gezet en bij zich gestoken." Nou, als het haar maat is, heeft ze meteen weer een hele lading nieuwe onderbroeken. Hoe handig!

Jan krijgt niet alleen slipjes, hij ontwerpt ze zelf ook! Jan Smit maak je ook blij met een leverworst...

Naast lingerie, krijgt Smit ook nog andere eigenaardige dingen naar zijn hoofd geslingerd, zoals een leverworst (!!). "Dat was omdat ik in mijn tv-programma Gewoon Jan Smit een Bifiworstje had gegeten. Nu dacht een keurslager me te verblijden met een echte worst,” aldus Jan. Tja, waar je mensen al niet blij mee kunt maken.

Ik houd van kaas! Veel kaas. Krijg ik dat nou ook van jullie?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top