Fashion

Fans van Gigi Hadid zijn boos na het zien van déze video

De video waarin Gigi Hadid lachend een Sumoworstelaar imiteert gaat viral en fans zijn er niet blij mee.

Gigi had afgelopen weekend de grootste lol toen ze aanwezig was bij een verjaardagsfeest van een vriend. Tijdens de festiviteiten werd het model getrakteerd op een koekje in de vorm van een Sumoworstelaar en ze besloot deze lachend na te doen. Hoewel de immitatie van de 21-jarige schone hoogstwaarschijnlijk was bedoeld als onschuldige grap, kreeg Gigi een storm aan boze Tweets van fans over zich heen. 

Dit is niet de eerste keer dat fans boos zijn op Gigi. In 2015 lag ze ook al onder vuur. Destijds stond het model op de cover van Vogue Italia en droeg ze op de foto een Afro pruik en had ze een extra getinte huid. Daarna werd zowel Gigi als Vogue Italia overladen met kritiek.

Ook de America Music Awards 2016 ging niet zoals gepland. Als grap deed Gigi een imitatie van Melania Trump. Dit deed ze door haar lippen te tuiten, haar ogen samen te knijpen en met een Sloveens accent te praten. Helaas schoot Gigi’s grapje bij heel veel mensen in het verkeerde keelgat. Ze vonden het racistisch en respectloos. Het model liet later op Twitter weten dat ze het niet zo bedoeld had.

Check het filmpje van de Sumoworstelaar immitatie hieronder. Gigi zelf heeft nog niet gereageerd op de video.

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top