Fashion

Beyoncé gaat toch optreden tijdens dit bekende festival

Queen B gaf afgelopen weekend een prachtshow tijdens de Grammy Awards en dat terwijl ze zwanger is van een tweeling. Beyoncé was dit jaar maar liefst negen keer genomineerd voor een Grammy, waarvan ze twee awards mee naar huis nam. Hoewel er nog veel vragen waren over haar optreden tijdens Coachella, is zojuist is bekend gemaakt dat de zangeres wel degelijk op de planken staat tijdens het Amerikaanse festival.  

Recentelijk deelde de popster via een Instagrampost met de wereld dat ze zwanger is van een tweeling. Doktoren maken zich daarom zorgen om het optreden en adviseren de zangeres de aankomende periode vooral te rusten.

Bronnen van TMZ waren aanwezig tijdens de Grammy Awards en blijken weer goede oren te hebben. Zo zou een van de reporters horen dat Beyoncé tegen medewerkers zei dat ze zal optreden op Coachella, zolang haar gezondheid dat toelaat. Ook liet zangeres weten dat de organisatie een compensatie krijgt als het optreden onverwacht wordt gecanceld. Hoelang Beyoncé zwanger is, is nog onbekend.

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top