Fashion

Een interviewer maakte een niet zo aardige opmerking naar Taylor Swift en fans accepteren het niet

Taylor Swift heeft het drukker dan druk met touren en haar fans kunnen niet blijer zijn. Haar laatste album is een regelrechte hit met singles als Look what you made me do en Gorgeous en die zingt ze dan ook met alle liefde tijdens onder andere festivals. Vorige week stond de zangeres nog op te treden tijdens The Big Weekend in Engeland en net als in Nederland was het gloeiend heet. Een interviewer van de BBC kon het ook niet laten om hier een opmerking over te maken en dat viel niet helemaal lekker... 

Taylor heeft al in twee jaar geen interview gegeven, maar daar kwam vorige week verandering in. Na haar optreden in Engeland werd ze geïnterviewd door BBC-reporter Greg James. Allemaal leuk en aardig, totdat de interviewer in de laatste paar seconden de mist in ging. Het was onwijs warm in Engeland en zoals je waarschijnlijk wel kan begrijpen brak ook bij Taylor het zweet uit. Logisch, als je voor een flinke tijd moet zingen, dansen en enthousiast moet zijn. Maar, Greg kon daar niet echt respect voor opbrengen.

Het interview liep af en de opmerking 'I think you need to take a shower now' moest nog even gezegd worden... blijkbaar. Ik bedoel, of je nou bekend bent of niet, iedereen zweet en na zo'n optreden kan je nou eenmaal niet helemaal fris en fruitig meer zijn. 

De zangeres bleef er vrij cool onder, maar fans waren niet zo blij met deze opmerking en ze uiten hun frustraties massaal op Twitter. 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top