Fashion

Kylie Jenner ligt wéér onder vuur

Het gaat momenteel niet voor de wind met Kylie Jenners bedrijf. Een kleine maand geleden beweerden fans dat de oogschaduws van de jongste Jenner-telg slecht zijn voor de gezondheid en nu zit Kylie’s bedrijf opnieuw in de rats. Klanten die de de Kylighters bestelden krijgen namelijk lege verpakkingingen toegestuurd. 

Kylie Cosmetics heeft de poppen weer aan het dansen. Een maand geleden lanceerde de jongste zus van Kim Kardashian de Kylighters, die binnen drie minuten uitverkocht waren. Fans waren razend enthousiast en konden niet wachten totdat ze in het bezit waren van de fameuze highlighter. Echter werden veel make-upliefhebbers teleurgesteld, want ze kregen lege verpakkingen toegestuurd. Op Instagam en Twitter worden massaal berichten en foto’s geplaatst waaruit blijkt dat fans van de make-up lege producten kregen. 


Nadat vele klachten waren geplaatst op social media, kregen sommige klanten het bericht dat ze nieuwe producten toegestuurd krijgen. Nu maar hopen dat deze artikelen niet leeg zijn. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top