Beauty

De manier waarop deze beautyvlogger reageert op de Tweet van een fan is priceless

We zijn allemaal stiekem een beetje jaloers op het flawless gezicht van YouTuber Gina Shkeda en je zal dan ook niet snel geloven dat ze pas 21 is. Een fan vertelde online dat ze er ook wel zoals Gina uit zou willen zien, en haar reactie was priceless. 

De meeste kennen Gina Shkeda als GinsMakeup via Youtube waar ze vooral begon met het maken van tutorials van make-up looks, maar ze is nu ook bekend om haar skills in special effects make-up.

Gina postte laatst een super mooie foto op haar Instagram account (je zult er ook geen lelijke tegenkomen, trouwens) terwijl ze lekker in bed lag met haar I-woke-up-like-this gezicht. Paige Matthews, volger en fan van Gina, voelde onze jaloezie ook en postte de foto op Twitter met de volgende tekst erbij.

Gina zag de tweet voorbij komen en antwoordde met de meest eerlijke reactie die we in lange tijd hebben gezien! Waarschijnlijk zou bijna niemand zoiets zeggen, of het nou een make-up artiest of celebrity is, maar Gina deed het. Lees de volgende tweet maar.

Even een applausje, alstublieft! En die kreeg ze ook. Iedereen die de tweet zag bedankte haar voor haar eerlijkheid en applaudisseerde voor haar.

Deel dit artikel
Back to top