Fashion

Bruiloftfoto’s Eva Longoria voor anderhalf miljoen

Dat Eva Longoria en Tony Parker in het huwelijksbootje gaan stappen, weten we natuurlijk allemaal. Maar wist jij dat de bruiloftkiekjes maar liefst anderhalf miljoen waard zijn?

De actrice en haar liefje hebben de pics verkocht aan het Britse tijdschrift OK!. Zij hadden het bedrag van anderhalf miljoen eurootjes er graag voor over om de twee sterren in Château de Vaux le Vicomte, een romantisch zeventiende eeuws kasteel net buiten Parijs, te fotograferen. Ook meerdere entertainment tijdschriften als People Magazine hadden graag de foto’s willen maken, maar helaas konden ze niet hoger bieden dan OK!. "De belangrijke momenten van beroemdheden verslaan, is natuurlijk wat alle tijdschriften willen,” aldus hoofdredacteur Sara Ivens van het Britse blad.

Eva Longoria en Tony Parker

Of Eva en Tony het geld aan een goed doel schenken, is niet bekend. Maar de twee lijken nou niet de personen om alle centjes in eigen zak te steken. Hoewel? Met die anderhalf miljoen hebben ze waarschijnlijk de hele bruiloft bekostigd (om iedereen naar Parijs te laten overvliegen, kost ook aardig wat).

In het geval van Madonna: wie het breed heeft…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top