Fashion

Deze bijzondere Chaneltas wil je sowieso hebben!

De Chanelshow Womenswear Fall/Winter 2017/2018 stond helemaal in het teken van de ruimte. De modellen zagen er beeldschoon uit, de kledingstukken waren subliem en de accessoires werden lustig bekeken. Critici en het publiek spraken vol lof over de flamboyante ruimtevaarderssshow. Hoewel alles van de astronautenshow schitterend was, krijgt dit felbegeerde accessoire de meeste aandacht. 

Karl Lagerfield heeft zichzelf weer overtroffen. Tijdens zijn hooggeroemde show op 7 maart keken de toeschouwers hun ogen uit en werd de Duitse ontwerper overladen met een oorverdovend applaus. De gehele show stond in het teken van de ruimte en dat wist de bejubelde designer buitengewoon goed over te brengen. 





Hoewel alle items, ornamenten en looks van Chanel schitterend waren. Is de rocket bag de meest hebberig makende tas die Karl aan het publiek toonde. Helaas is de beruchte tas nog niet in verkrijgbaar en moeten we het voorlopig doen met de plaatjes van de show. Een ding is echter zeker, voor deze tas moet je diep in de buidel tasten. 

 

ROCKET BAG 🚀🚀🚀 #CHANEL #CHANELGroundControl #CHANELFallWinter 📸 @indigitalnow

Een bericht gedeeld door Raul Saraiva (@raulsaraivas) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top