Fashion

Britney kreeg belletje van Justin

Het kan dan wel meer dan vier jaar uit zijn, maar Justin is nog steeds erg bezorgd om zijn ex Britney. Zelfs zo erg dat hij haar deze week heeft opgebeld.

"Ze is een fantastische vrouw en ik steun haar", vertelt Justin tijdens een persdag van ‘Shrek the Third’. "Het lijkt erop dat ze alles weer onder controle heeft." Justin en Brit kennen elkaar al erg lang. Op de set van ‘The Mickey Mouse’ club leerden de twee elkaar kennen (Justin gaf haar zelfs haar eerste zoen). In hun tienerjaren kregen de twee een relatie, die vier jaar standhield.

Kiest Justin voor Cameron??? Of juist voor Britney???

Tijdens de persdag van ‘Shrek the Third’ was ook ex Cameron Diaz aanwezig. Zij spreekt namelijk de stem in van prinses Fiona. Timberlake spreekt voor dit derde deel de stem in van prins Artie. Of de twee elkaar nog zijn tegengekomen, is niet bekend. Gelukkig was Justin hier zonder date. De laatste keer dat de twee elkaar tegenkwamen, kletste de zanger gezellig met actrice Jessica Biel, wat Diaz ontzettend jaloers maakte.

Het vrijgezellenbestaan heeft volgens Timberlake zijn voor- en nadelen. "Het voordeel is dat je niet meer zo veel ruzie hoeft te maken, maar daar staat tegenover dat je steeds meer tegen jezelf gaat praten", aldus Justin.

Hm, is de zanger weer aan een relatie toe? En zo ja, denk je dan dat hij voor Britney of juist voor Cameron kiest?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top