Fashion

Is Kendall jenner verloofd? Ze werd gespot met een dikke diamanten ring om die ene vinger

Al een jaar lang stelt Hollywood de brandende vraag of Kendall Jenner en rapper A$AP Rocky een stel zijn en sinds begin mei laten de twee er geen gras meer over groeien. Het lovey dovey koppel vertelde de wereld dat ze een relatie hebben en sindsdien zien we de twee overal samen.

Afgelopen week droeg Kendall iets wat de nodige vragen bij ons heeft opgeroepen. Een dikke vette diamanten ring hing om die ene vinger en heel Hollywood vraagt zich nu af of Kendall en Rakim Mayers, dat is de echte naam van A$AP, verloofd zijn. Snel trouwen is een echte Kardashian trend, dus het zou ons niets verbazen als de twee binnenkort al in het huwelijksbootje stappen.

Toch vertelde Kendall laatst nog aan Harper's Bazaar dat ze nog lang niet van plan is om zich aan iemand te binden en hoewel zij en A$AP Rocky happily in love lijken te zijn, staat er officieel dus nog geen bruiloft op de planning. Toch vragen wij ons af waarom de twee allebei een diamanten knoeperd om hun ringvinger droegen. Een gevalletje peperdure sieraden matchen? Who knows. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top