Wedding

Dit koppel trouwde op de Mount Everest en de foto’s zijn werkelijk adembenemend

Dacht je de meest bijzondere trouwfoto’s al eens gezien te hebben? Dan heb je het helemaal mis. Ashley Schmeider en James Sisson, een stel uit Californië, trouwden namelijk op de Mount Everest, en deze beelden overtreffen écht alles. 

Het koppel trok met een team de bergen in en verbleven voor zo’n drie weken lang op het Mt. Everest Base Camp, meer dan 5.000 meter boven de zeespiegel. Dit nadat ze hadden besloten dat een traditionele bruiloft eigenlijk niks voor hen was. “As much as we would have loved to share our special day with our family and friends, we were both drawn to the idea of eloping during an incredible vacation,” vertelde Ashley. 

Het is niet duidelijk wie de de ceremonie leidde, maar adventure wedding fotograaf Charleton Churchill heeft het hele avontuur vastgelegd. Ashley en James zijn daarnaast het allereerste koppel die werkelijk in trouwjurk en pak elkaar het ja-woord gaven op de Mount Everest, wat het nog eens extra bijzonder maakte. 

Goed, we weten zeker dat je nu hartstikke nieuwsgierig bent geworden naar al die foto’s, dus we hebben de meest speciale voor je hieronder gezet! En o ja, als je je afvroeg hoe ze hoge hakken droeg in de bergen? Dat deed ze niet. Ze droegen beiden bergschoenen, kijk zelf maar! 

Deel dit artikel
Back to top