Fashion

Kylie Jenner en Travis Scott hebben nú al matching tattoos

Het was nog maar een korte tijd over tussen Kylie Jenner en rapper Tyga toen Kylie afgelopen april alweer gespot werd met een nieuwe rumoured boyfriend (wederom) rapper Travis Scott. De twee gedroegen zich als echte tortelduifjes op Coachella en waren overduidelijk meer dan vrienden.

Toch heeft Kylie vooralsnog niets bevestigd over een mogelijke relatie van haar en Travis. De afgelopen tijd zijn wel de nodige Instagram posts en cryptische Snapchat plaatjes van de twee op het internet verschenen en het internet was er zeker van dat Travis' nummer ''Butterfly Effect'' over Miss Jenner herself ging.

 

BUTTERFLY EFFECT 🦋🦋🦋🦋🦋

Een bericht gedeeld door flame (@travisscott) op

En nu hebben de twee lovebirdmatching tattoos laten zetten. En wat zijn het voor tattoos? Juist, vlindertjes.De twee hebben een miniscuul vlindertje op de achterkant van hun enkel laten zetten en of ze een stel zijn, hoeven we ons dus niet meer af te vragen.

Waarom Kylie zo snel was met het zetten van een tattoo samen met haar nieuwe lover, vragen we ons wel af. Want op een niet zo grote afstand van haar enkel, namelijk op haar voet, staat de ''T'' van Tyga. Wij zijn benieuwd naar wanner Kylie en Travis hun relatie zullen bevestigen!

Beeld: Getty Images / Snapchat Kylie Jenner en Travis Scott

Deel dit artikel
Back to top