Fashion

Alles wat je moet weten over Selena Gomez en The weeknd tot dusver

De twee hebben het nog niet bevestigd, maar de vermeende relatie tussen Selena Gomez en The Weeknd maakt veel tongen los. Niet alleen omdat niemand deze wending in het liefdesleven van Selena Gomez zag aankomen, maar ook omdat de breuk van Abęl Makkonen en Bella Hadid nog vers in het geheugen ligt. Hoewel 2017 nog jong is, zijn Selena Gomez en The Weeknd nu al het meest besproken ‘stel’ van dit jaar. Dit is wat we tot nu toe weten.

11 januari 2017
Het is net twee maanden na de breuk tussen Bella Hadid en The Weeknd, wanneer Selena voor het eerst samen met de Can’t Feel My Face-zanger wordt gespot. Een fotograaf van TMZ schiet foto’s van de twee waarop te zien is dat ze het samen wel heel gezellig hebben in Giorgio Baldi in Santa Monica. De prent waarop de twee zoenend te zien zijn, gaat binnen no-time viral. Ondertussen ontvolgt Bella Selena op Instagram.


12 januari 2017
Selena plaatst een gewaagde foto op Instagram. Fotograaf Mert Alas maakte de prent van de halfnaakte zangeres die hij op Instagram plaatst én hij tagde The Weeknd in de foto. Kort nadat hij het sexy kiekje op Instagram plaatste verwijderde hij ‘m alweer.

 

@mertalas: Beauty and the Beast // @trapinsoul

Een bericht gedeeld door Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) op


13 januari 2017
Wat Selena kan, kan Bella net zo goed. Een dag nadat de wereld een sexy foto van de zangeres mocht zien, doet het topmodel daar een schepje bovenop. De 20-jarige brunette plaatste een gewaagde foto van zichzelf op Instagram, die minstens zo uitdagend is als de foto van Selena.

 

goodnight🌙 love and light to you all..happy to be home💛

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op


15 januari 2017
Selena is onderweg naar de kerk in West Hollywood wanneer paparazzi haar spoten en horen dat ze naar muziek van The Weeknd luistert. Wanneer de pers haar vraagt naar haar relatie met The Weeknd houdt de zangeres haar lippen stijf op elkaar.


17 januari 2017
Een bron die dichtbij Bella zou staan, vertelt aan People dat Bella en The Weeknd goed uit elkaar zijn gegaan, maar dat ze gekwetst en boos is dat hij zo snel verder ging met Selena. Het topmodel lijkt deze uitspraak te bevestigen en steekt een middelvinger op naar Selena. 


21 januari 2017
Justin Bieber besluit zich ook te mengen in het datedrama. De Canadeese zanger hield zich niet in toen TMZ aan hem vroeg wat Justin van de muziek van The Weeknd vroeg. Of de zanger naar The Weeknd luistert? Daar had de blonde 22-jarige een kort en krachtig antwoord op. “Hell no, that sh*t is whack.”

25 januari 2017
Het is even rustig rondom Selena en The Weeknd, maar op 25 januari lijken Selena en The Weeknd het Instagram official te maken door elkaar te volgen op social media. Ook worden de twee hand in hand gesignaleerd tijdens een groepsdate.

30 januari 2017
Selena en Abel gaan op vakantie! De twee gaan naar het zonnige Florence waar ze een restaurant afhuren voor een privédiner. Daarna vervolgen ze hun reis naar Venetië. Selena is te zien in een Instagram story van de zanger terwijl ze het bekende schilderij De Geboorte van Venus bewondert.   

3 februari 2017
Uit de oude doos komt een pracht kiekje tevoorschijn van de ouders van Selena Gomez. Op de beeldschone foto zijn de piepjonge ouders van de zangeres te zien en het valt fans meteen op dat de nieuwbakken tortelduifjes sprekend op de ouders van Selena lijken.  

 

fuck // @selfenty

Een bericht gedeeld door Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) op

4 februari 2017
The Weeknd's manager, Tony Sal, is vader geworden en The Weeknd wil de kersverse spruit natuurlijk ontmoeten. Dit doet hij echter niet alleen. In een collage die de nieuwbakken vader op Instagram plaatste is op een van de foto’s te zien (tweede foto van links boven) dat Selena en The Weeknd beiden een bezoekje aan het ziekenhuis brachten.  

 

My bro told me "lead by example" 👨👩👧 @theweeknd XO 🙏 #blessed #family

Een bericht gedeeld door SAL&CO (@salxco) op

14 februari 2017
Het is Valentijnsdag en ook Selena en The Weeknd willen op de meest romantische dag van het jaar bij elkaar zijn. De twee worden gespot wanneer zij aan het relaxen zijn op een luxe jacht in Marina Del Rey in California

21 februari 2017
Selena’s moeder, Mandy, plaatst een foto op Instagram van de spelletjesavond van haar familie. De fans van de zangeres hebben goede ogen, want zij zien meteen dat de brunette een fanshirt van The Weeknd draagt.
 

24 februari 2017
Selena is in Amsterdam en laat The Weeknd nou net een optreden hebben in de Ziggo Dome. De brunette werd gespot op luchthaven Schiphol en daarna zagen fans haar tijdens het concert van haar vriend. 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top