Fashion

Scarlett heeft een nieuwe lover?!?

Het kan vriezen en het kan dooien in sterrenland. Kon je vorige week nog lezen dat Scarlett een mogelijke affaire heeft met Justin Timberlake. Nu heeft de actrice waarschijnlijk een andere lover.

Houd je vast: Ryan Reynolds en Scarlett hebben, naar schijnt, een romantische paasweekeinde achter de rug. De twee zijn dit weekend vaak gespot in verschillende clubs en restaurants. Of de twee gewoon vrienden zijn? Uhm, Scarlett moest de hele tijd blozen toen Ryan haar de hele tijd op haar wang zoende. De twee celebrities hadden deze zondag ook nog eens een aantal vrienden uitgenodigd voor een luxe lunch in een New Yorks hotel. Volgens getuigen zagen de twee er erg gelukkig uit en hielden ze elkaars hand de hele tijd vast (waarom halen zulk soort getuigen het nou nooit in hun hoofd om een foto te maken?).

Scarlett iets met Ryan?

Ryan richt zich nu weer helemaal op het vrijgezellen leven. Een paar maanden geleden verbrak hij namelijk zijn verloving met Alanis Morisette, waar hij vijf jaar mee was. Scarlett heeft net haar relatie met Josh Hartnett beëindigd.

In ieder geval is dit weer een roddel waar ik van smul. Maar of ik het moet geloven? Ik wil foto’s zien!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top