Fashion

Sterren in love

Het is weer voorjaar. De zon gaat schijnen en mensen worden weer verliefd. Deze week spotten we twee ontzettend verliefde stelletjes down under: Australië. Namelijk Jessica Simpson en John Mayer en Kate Hudson met haar Owen Wilson.

Ex-hubby Nick Lachey heeft ook al de liefde van zijn leven gevonden, dan kan Jessica ook niet achterblijven. Zij heeft al een tijdje de hots voor zanger John Mayer. De twee lovebirds werden deze week nog gespot in Australië, waar John vijf concerten geeft voor zijn ‘ Continuum’ tour in. En als je helemaal optreedt in Australië, dan neem je toch je liefje mee? Jessica en John zaten, volgens ooggetuigen, de hele tijd met elkaar te knuffelen (in het vliegtuig kan het koud worden, dus gelijk hebben ze). In de aankomsthal vertelde Mayer Jessica de hele tijd grapjes, wat Jessica aan het giechelen maakte (de eerste paar maanden kan je om alles lachen wat je liefje zegt, dus ik begrijp haar). En speciaal voor de zangeres had John deze week ook nog eens een dagje vrijgenomen om de hele dag met Jess Australië te verkennen. Simpson en Mayer gingen onder andere naar Bryon Beach, waar ze de hele tijd aan het flikflooien waren. How sweet!

Het ziet erna uit dat Mayer een goede invloed heeft op Jess. Naast het bruinen van haar blonde lokken, ziet ze er ook nog eens veel meer casual uit. John is erg down to earth en hij maakt zich niet druk om hoe Jessica eruit ziet. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Jess geen dure dingen meer koopt. Tijdens haar korte tripje in Australië, spotten de paparazzi haar tijdens het shoppen van zonnebrillen en Rolexen. Ja, wie het breed heeft…..

Jess en John op het strand tijdens een romantische strandwandeling Kate en Owen tijdens een wandelingetje in Australie

Een ander happy couple is Kate Hudson en Owen Wilson. De twee gaan zich steeds meer in het openbaar als lovers gedragen. In het begin moesten ze zich nog een beetje inhouden, want Kate was net gescheiden en dan kan het een beetje lullig overkomen. Maar nu staat de twee niets meer in de weg. Tijdens een tripje in Australië (erg geliefd dus onder verliefde stelletjes…) was Owen speciaal voor Kate ingevlogen. Hudson is namelijk down under gegaan voor de opnames van haar nieuwste film ‘Fools Gold’. Volgens ooggetuigen konden de twee niet van elkaar afblijven. In een restaurant zat Kate bijvoorbeeld op Wilson’s schoot om hem de hele tijd te zoenen (mannen: nu niet jaloers worden).

Heerlijk toch, dat lentezonnetje…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top