Fashion

Zo kan ook jij een ster krijgen op de Hollywood Walk of Fame

Nog geen twee maanden geleden wist acteur Ryan Reynolds een eigen ster te bemachtigen op de Hollywood Walk of Fame. En ook actrice Amy Adams heeft er inmiddels één op haar naam staan en was daarmee de 2598ste persoon. Maar in feite kan iedereen zo’n royal star bemachtigen en wel op deze manier. 

#1 Je moet genomineerd zijn door een ander
Je zult met een goede optie moeten komen, misschien een zeer rijke fan? 

#2 Je moet iets iconisch hebben geproduceerd
Kandidaten moeten minstens vijf jaar beroemd zijn, dus je zult om te beginnen een uniek product op de markt moeten brengen en ervaring hebben binnen de televisiewereld, films, radio, live theater of muziekindustrie. Maar iedereen heeft toch een verborgen talent?

#3 Je moet er echt één willen
Dat klinkt als totale onzin, maar er is toch echt een bewijs van overeenkomst nodig. Zo zijn Julia Roberts, Al Pacino en Dustin Hoffman helemaal niet geïnteresseerd. 

#4 Wees er zeker van dat je naam niet al in gebruik is
Want hoe vervelend is het om je eigen ster te ontdekken en er vervolgens achter te komen dat dit eigenlijk helemaal niet jouw persoonlijke ster is. 

#5 Je moet je beschikbaar stellen voor de uitreiking van de ster
Hoewel dit ook voor zich spreekt, is het echt van belang om de onthulling bij te wonen. Barbra Streisand was daarentegen een uitzondering. De zangeres verscheen niet op het moment dat haar ster werd uitgereikt in 1976, omdat ze niet tegen de ‘grote drukte’ zou kunnen. 

#6 Spaar zo’n 28.000 euro 
Er hangt een flink prijskaartje aan alle sterren. Misschien wordt het tijd om een goede sponsor te vinden om dit eenmalige bedrag op te hoesten?

#7 Je kunt het blijven proberen
Lukt het dit jaar niet, dan heb je volgend jaar misschien meer succes. Good luck!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top