Fashion

Yanis: UPR's Bloggers Press day

Het is de tweede keer dat ik door Unlimited PR werd uitgenodigd voor hun bloggers day. Twee keer per jaar laat het persbureau, gelegen in hartje Amsterdam, bloggers vanuit heel Nederland bij elkaar komen. Maar natuurlijk niet zonder reden. De bloggers krijgen namelijk de nieuwste nieuwtjes van de merken die Upr vertegenwoordigt. En dat op een heel speciale manier.

Bloggers all over the place bij de press day. Bekende, maar ook veel niet bekende gezichten keken mij aan toen ik oververhit en twintig minuten te laat het kantoor van UPR binnen kwam stormen. ‘Verdwaald op hakken’, was mijn smoes en het was nog echt waar ook.

Ik werd meteen begeleid naar de zogenoemde ‘bioscoop’. Het leuke aan deze ‘bioscoop’ is dat de televisie die daar stond in 3D was en dat Kiss&Kill een stylish verantwoorde collectie 3D-brillen heeft ontworpen. Dus geen grote hoekige monturen die van je neus af zakken. I-deaal, dacht ik zo. Al moet ik dan wel eerst nog even een 3D-televisie aanschaffen.

UPR Bloggers press day

Wie nog wel een paar pondjes kwijt kon, of wie gewoon zin had in een sportieve bezigheid kon zich uitleven op het roei-apparaat. De blogger met de snelste tijd wint een tas van Hackett. Niet verkeerd. Maar na het zien hoe fanatiek Debbie – Sixfeetfromtheedge – bezig was op het roei-apparaat, had ik de hoop al opgegeven.

Bij binnenkomst zag ik de tekenares in een geel pak waar ik spontaan verliefd op werd al zitten. Eva Verbakel heette ze en tekende iedere blogger, stuk voor stuk. Na het gedoe op het roei-apparaat was het tijd om op de stoel tegenover Eva te gaan zitten om getekend te worden. Een soort van ongemakkelijk gevoel gaat er door je heen als je op die stoel zit en zij continu naar de details van de gezicht kijkt. Maar dat gevoel was het meer dan waard, want het resultaat is geweldig.

UPR Blogger Press day UPR Blogger Press day 

UPR Blogger Press day
Deze groene broek en wit gehaakte trui uit de Drykorn collectie zijn mijn favoriet.

Daarna mochten ik en mijn steeds kleiner wordende clubje zelf aan de slag. Schoenen ontwerpen voor G-star. Nu moet ik toegeven dat ik niet de beste ontwerper ben, eerlijk gezegd een extreem slechte. De stift zat dan ook meer op mijn handen dan op het papier.

Last but not least heb ik ook nog even wat kiekjes van me laten maken. Met make-up van MAC én een horloge van Swatch. Gelukkig zat mijn haar op zijn best.

UPR Blogger Press day UPR Blogger Press day

En zoals we UPR kennen zijn ze de lekkere hapjes ook niet vergeten:

UPR Blogger Press day UPR Blogger Press day

(Door Yanis (yanismoreira.com))

Deel dit artikel
Back to top