Fashion

De maand van Fashionscene: ICI Paris XL event, HEMA kerst, L'Oréal 2018 presentatie en meer!

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem elke week een kijkje in het leven van de redacteuren van Fashionscene!

De afgelopen weken hebben we weer flink wat evenementen bezocht en de leukste delen we nu met jullie! We trappen af met het ICI Paris XL event. We werden uitgenodigd door So PR om de nieuwste producten te ontdekken van de merken die (exclusief) bij de parfumerie worden verkocht. Van de ONLY YOU adventkalender tot de nieuwste geuren van Liu Jo en Maison Martin Margiela: altijd fijn om een update te krijgen over deze coole merken!

Tussendoor kregen we op kantoor nog een aantal leuke producten binnen, waaronder van Rimmel en Urban Decay!

Fashionscene's Ilse had de kans de Xite Awards de bezoeken en liet zich dit natuurlijk niet een tweede keer zeggen.

Donderdag 23 november was de UPR Beauty day waar Fashionscene's Michelle door keiharde regen naartoe ging (gelukkig wel met het ov maar droog kwam ze niet aan). Hier mocht ze de nieuwste producten van onder andere MAC Cosmetics, HEMA en Acqua di Parma bewonderen.

Ilse ging diezelfde middag naar een presentatie van de SS2018 collectie van Primark. Het Ierse budget merk is weer lekker on trend: van sock boots tot heuptasjes, er is genoeg leuks voor fashionista's met een kleine(re) portemonnee te scoren. Qua kleuren stonden tinten als roze, geel en blauw centraal.

Ilse was in een 'vorig leven' een fervent sporter en moest weer aan de bak tijdens een B Active by Beachlife event. En dat heeft ze geweten: na een les boksen en yoga voelde Ilse het al aan haar spieren, kun je nagaan hoe het de dagen erna was voor haar. Maar leuk was het zeker!

Donderdag 30 november begon voor Michelle met een presentatie van de nieuwste L'Oréal producten en trends voor 2018 onder het genot van een ontbijtje. Xelly Cabau van Kasbergen ging in op de make-up tendensen en Floor Kleyne focusde zich op het haar. Daarna mochten we de nieuwe producten van dichtbij bekijken. Een super leuk event en de spullen werden erg mooi gepresenteerd in de ruimtes die L'Oréal had afgehuurd bij The Dylan.

Tot slot toog Ilse deze week naar het HEMA event. Een klein beetje een thuiswedstrijd want naast haar stage bij Fashionscene, werkt ze bij een winkel van het merk. Extra leuk dus om te zien wat HEMA voor december voor ons in petto heeft qua leuke spullen en eten.

Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top