Fashion

Yanis: hét UPR bloggers event

Het UPR Style & Pose bloggers event. Een event wat je zowel als fashionblogger en als beautyblogger echt niet mag missen! Het gaat hier dan ook niet alleen om stylen & poseren, nog veel belangrijker is het zien en gezien worden...

Want met de mooiste zonnebrillen, hoogste pumps en extreem strakke maar natuurlijk ook extreem wijde jeans (denk aan de flared pants) kwamen de fashionbloggers één voor één het PR bureau binnengewandeld. Maar niet alleen de bloggers hadden zich voor deze dag goed voorbereid, ook het persbureau had haar uiterste best gedaan. Een druk programma stond ons bij binnenkomst te wachten.

UPR Bloggers event

Samen met Phuong (Travel in style), Debbie (Six feet from the edge), Xaviera (This is X) en Nina (FashionInsanity) schoof ik aan de Camper tafel waar we net als vroeger weer ouderwets mochten knutselen. Op een simpele papieren tas konden we ons met stickers, gekleurd papier en stiften helemaal uitleven. De tas die het meest in het teken van 'Lifelovers' staat -de slogan van Camper- mag een paar Camper shoes uitzoeken. Toen ik en de andere blogsters dat hoorden schoten ons niet de dollartekens, maar de Campertekens meteen in de ogen. Let the battle begin...

Zonder na te denken plakte ik een paar papieren slierten en gekleurde stickers op mijn eigen tas. Ondanks dat ontwerpen echt niks voor mij is, was ik toch best tevreden met het eindresultaat.

Camper bag

Van het één komt het ander. Want zodra we onze tassen tot in de puntjes gedesigned hadden, was het tijd voor het moodboard. Iedere blogster stelde haar perfecte Franse outfit samen -met nadruk op Frans- en stylet die af met een paar IKKS schoenen. Ook hier valt weer de beste outfit in de prijzen!

Mijn outfit was best geslaagd al zeg ik het zelf. Echter twijfelde ik wel of het aan de Franse stijl voldeed, ik zou in ieder geval de outfit graag mee naar huis nemen. Om de puntjes op de i te zetten vond ik nog ergens in een hoekje een scooterhelm.

UPR bloggers event

Toen was het tijd voor koffie! Vol verbazing sta ik altijd te kijken naar hoe ze bij de Coffee Company prachtige figuurtjes in je cappuccino maken. Dat wil ik natuurlijk ook kunnen. Op het style & pose bloggers event zorgde Unlimited PR er niet alleen voor dat we van alles over fashion en beauty te zien kregen, er was ook even tijd voor een rustmomentje door gewoon te genieten van een lekker bakje zelfgemaakte -want de koffie op de foto hieronder heb ik zelf gemaakt- koffie.

UPR bloggers event

En we gaan weer door, want Team Peter Stigter stond op ons te wachten. Snel een outfit van Liu Jo uitzoeken en strike a pose! Liu Jo kennen we natuurlijk allemaal van de Bottum up jeans. Ik moet toegeven dat de broek niet alleen je billen lift, ze zitten ook nog eens érg lekker. En wederom: de blogster met de leukste Liu Jo outfit mocht de outfit houden!

UPR bloggers event

Tot slot was er nog even tijd om een zelf uitgezocht paar hoge hakken uit de nieuwste Sacha collectie te showen in een sprookjesachtige studio. Met hoge hakken je been elegant op een boomstam leggen is niet de meest ideale pose, en dan ook nog lief lachen én een tas showen -uiteraard ook uit de nieuwe Sacha collectie- showen. Het werd mij wel duidelijk dat model zijn hélemaal niet zo makkelijk is als dat het lijkt.

Upr bloggers event

De winnares met de meeste likes op de Sacha Facebook maakt kans op een half jaar gratis schoenen uit deze gloednieuwe Sacha herfstcollectie.

Upr bloggers event

Al met al is het geloof ik wel duidelijk dat ik een geweldig dag heb gehad. Leuk en vooral gezellig om alle blogsters bij elkaar te zien. Allemaal dankzij Unlimited PR, thnx!

Door: Yanis (secretfashionaddicted.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top