Fashion

Nhung: geometrische vormen @ Fashion Week

Met de Paris Fashion Week in volle gang, sjeest Nhung van show naar show om ready-to-wear collecties te bekijken. Tijdens de show van Fatima Lopes, wordt de modestoot aagestoken door de geometrische vormen en het 'black and white' thema in de verfijnde collectie.

Ik wilde nog de stelling van Pythagoras uit mijn hoofd leren voordat ik naar de show ging van de Portugese designer Fatima Lopes. Die stond namelijk helemaal in het teken van strakke geometrische vormen en de jaren '60. Maar nadat ik mezelf met moeite in een satijnen jurkje had gehesen, zou ik fashionably late aankomen als ik dat nog zou moeten doen... En die stress bespaarde ik mezelf liever!

Nhung foto 1

Nhung foto 2 Nhung foto 4

Ruim op tijd nam ik plaats in de zaal, waar de catwalkshow zou plaatsvinden. Daar kwam ik erachter dat ik best zou willen leven in een tijd waarin zwart-witte strakke vormen zoals vierkanten, driehoeken en cirkels centraal stonden. Het had niet alleen iets volmaakts, maar past ook helemaal bij mijn visie op mode. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws: iets wat bij de tijd hoort met zijn eigen waardigheden en principes. Ik zie mezelf wel lopen in de ontwerpen die modellen op de catwalk showden.

Nhung foto 6


Nhung foto 0 Nhung foto 9

Wat vind jij van de collectie? Hul jij je deze winter ook in geometrische vormen?


Bisous, Nhung Nguyen

Deel dit artikel
Back to top