Fashion

Meet Nhung: modestoot on a mission!

Meet onze nieuwe blogista Nhung Nguyen van 21 jaar. De strijd om de baan van Anna Wintour heeft ze inmiddels opgegeven, maar fashion addict is ze nog steeds... Momenteel verblijft ze in fashion capital Parijs, waarvandaan ze verslag zal doen voor Fashionscene!

foto van blogger Nygun

Als fashion addict en communicatie-studente heb ik lang zitten denken wat de beste manier is om Anna Wintour van haar troon te kicken. Waarschijnlijk  had Anna destijds dezelfde destructieve gedachtes jegens haar voorganger en toenmalige hoofdredacteur: Grace Mirabella. Ik realiseerde me na drie slapeloze nachten dat het geen zin heeft om daar langer over na te denken en besloot het gewoon aan te pakken..


Om bovengenoemde reden ben ik meteen naar de Europese hoofdstad van de mode gereisd: Paris! Even een barrista-cappucino drinken met Karl Lagerfeld in Café de Flore (vertaling, socializen: “uw haar glanst zo mooi bij uw eeuwige zonnebril...”), huppelen van Haute Couture huis naar Haute Couture huis en natuurlijk: shop until my money is op..


foto 2 van blogger Nygun


“Nhung! Anna Wintour zit toch in Amerika?” Klopt. Ik ga ook niet ontkennen dat ik daar ten eerste geen geld voor heb en ten tweede dat ik Frankrijk gewoon veel leuker vind: de pure klassieke esthetiek van de mode komt tot uiting in deze levendige stad. En er is niets mooiers om dat te ervaren, en te delen met jullie allemaal! Daarom zal ik de komende tijd verslag doen van wat de fashion trends zijn en waar de leukste boetiekjes te vinden zijn. Maar ook in welke clubs in Parijs supermodellen en muzes van Galliano flessen champagne achteroverslaan...


Bisous, Nhung Nguyen

Deel dit artikel
Back to top