Fashion

Vita: Liefde voor lijstjes

In plaats van Vita had ik beter Lena Lijstje kunnen heten. Ik maak namelijk ontzettend veel lijstjes. Dan bedoel ik natuurlijk niet de saaie boodschappenlijstjes of huishoudelijke opruimlijstjes, nee de lijstjes waar leuke spullen, modellen en websites opgesomd staan. Handig, overzichtelijk en leuk voor anderen!

Mijn vorige blog was het voorstelrondje, vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn liefde voor lijstjes. Mijn favoriete webshops, modellen, tijdschriften en vakantiegadgets deel ik vandaag met jullie. Hope you like...

Een dagje internetshoppen inlassen is rustgevender dan je op zaterdagmiddag in de winkelende massa te begeven. Het liefst bezoek ik Fashionology voor de bijzondere ringen en Warehouse voor de prachtige blazers en cute jurkjes. Need Supply voor de Jeffrey Campbell schoenen (moohooi!) en Asos voor al het andere. Naast mijn blog bijhouden is online shoppen een favoriet op de luie zondagmiddag. Let your money roll!

Webshops

Ik maak ook graag 'favoriete modellen' lijstjes. Op dit moment zijn de 'big six' Abbey Lee, Sasha Pivovarova, Jessica Hart en Bianca Balti. Natuurlijk heb ik ook twee Nederlandse topmodellen op mijn lijstje staan, namelijk Kim Noorda en Nimue Smit. Niet alleen ík vind de dutchies altijd adembenemend op de foto staan ook Parijs, Milaan en New York love them!

Modellenlijstje

Wat nooit mag ontbreken in mijn koffer opweg naar een zonnige bestemming zijn tijdschriften. Vooral de ELLE en L'officiel krijgen een ereplaatse in mijn koffer. Ook de arty magazines Material Girl en Oyster staan hoog op mijn lijstje. Als ik in het buitenland ben sla ik graag een vooraadje magazines in en dan vooral Numéro en i-D. Heerlijk plaatjes kijken en inspiratie opdoen... Een perfecte vakantiebezigheid toch?

Magazine lijstjes

De vakantie komt eraan en dat betekent natuurlijk nieuwe zomerspullen! Ieder jaar ga ik weer opzoek naar nieuwe leuke shortjes, fijne slippers en passende bikini's. Het laatste is nogal een opgave en ik vrees dat meer van jullie deze frustratie kennen. Ook dit jaar wordt het honderden (ik overdrijf niet) bikini's passen en uitproberen tot ik mrs right heb gevonden. Een polaroid camera en een fijne strandtas maken mijn lijstje af. Niets is zo leuk om je op de vakantie voor te bereiden door nieuwe spulletjes te kopen. Viva la vacantione!

Zomerlijstje

Leef jij ook op lijstjes of kan je makkelijk zonder?

Love,

Vita

Deel dit artikel
Back to top