Fashion

Vita: New fashionblogger in town

Dit is mijn allereerste blog voor Fashionscene. Ik vind het onzettend leuk maar ook heel spannend om mijn mening met jullie te delen. Sinds april maak ik deel uit van het redactieteam en ben ik iedere dag opzoek naar opvallend modenieuws, gekke gadgets en nieuwste trends. Aangenaam, ik ben Vita en ik ben klaar om jullie kennis te laten maken met mij.

Vita

Ik ga natuurlijk niet bloggen zonder me eerst fatsoenlijk voor te stellen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb twee grote passies. De ene is, heel verassend, mode en en de andere is bloggen. Zo’n drie jaar geleden publiceerde ik mijn eerste bericht en sindsdien is bloggen nooit meer uit mijn leven verdwenen. Na school surf ik uren rond op het Internet opzoek naar dát ene sfeerplaatje, model of kledingstuk. Mijn blog was bedoeld als 'opslagplaats' voor inspirerende foto's maar sinds kort herkennen mensen mijn blog en weten ze wat mijn laatst geplaatste bericht was. Het is leuk om in de grote boze bloggerswereld toch een ieniemienie beetje op te vallen.

Blog

Niet alleen bloggen vind ik enorm leuk ook heb ik nog een uitvouwbare ‘things i love to do’ waslijst in mijn bezit. Picknicken, op ringenzoektocht (daar is mijn tic weer), fotograferen voor mijn blog en last but not least uren 'mensen kijken' op terassjes. Ik verbaas me erover hoeveel inspiratie of angsten je kunt halen uit outfits van voorbijlopende mensen. Try it yourself!

Naast passies heb ik ook verzamelingen. Mijn grootste verzamelingen zijn mijn ringen (ik heb er 30?) en zwarte kledingcollectie (mijn halve kledingkast). Sushi is mijn favoriete eten en Londen is mijn droomstad. Nog even voor de snelle informatie, ik ben 19 jaar, doe de studie Media, Informatie en Communicatie, heb een tweelingzus en woon in Amsterdam.

Ringen

Natuurlijk loop ik niet voor niets stage bij Fashionscene. Het liefst ben ik iedere dag met mode bezig. Rond Fashionweek ben ik niet achter mijn computer vandaan te slepen. Als eerst bekijk ik de shows van mijn favoriete ontwerpers Balenciaga, Chloé en Chanel. Daarna schakel ik over naar Miu Miu en Stella McCartney. Toch blijft het nooit bij mijn vier favorieten, uiteindelijk heb ik bijna alle shows bekeken van de Fashionweek. Een voordeel wanneer je thuis achter de computer zit is dat je altijd een eersterangs plekje hebt. Ooit hoop ik de New York Fashionweek in het echt mee te maken. Alle belangrijke modellen, ontwerpers, fotografen en modemensen op éen plek bij elkaar....

Catwalk

Ik hoop dat jullie de afgelopen maanden de artikelen met veel plezier hebben gelezen en mijn blog met veel plezier gáan lezen. Na deze week stop ik als stagaire bij Fashionscene en start ik als blogger. Gelukkig hoef ik niet helemaal afscheid te nemen van deze leuke website. Stay tuned....

Love,

Vita

Deel dit artikel
Back to top