Fashion

Persdagen SS12: summer essentials

Vanochtend zijn de persdagen van start gegaan, uit de stromende herfstregen werden wij verwarmd door de zonnige en kleurrijke spring/summer collecties 2012. Espadrilles met ananas printje, bikini's met colorful prints en bewerkt met kraaltjes, handmassages, nagellakjes en romantische kanten shortjes. Helemaal Zen en met een stralend zonnetje keerden wij weer terug naar de redactie.

persdagen

Zoete romantische shorts en sexy bikini's bij Fuzzy shots

Bij Fuzzy shots op de Westerstraat werden wij verwelkomd met een lovely summer vibe. Espadrilles van Soludos (met cool ananas printje en african print), kleurbommetjes bikini's van Agua Bendita en moccasins van Minnetonka met kleurrijke kraaltjes. Onder de indruk waren wij ook van de collectie van St-Martins met toffe printjes en mooie haaksels. En wij kwamen er achter dat de Claudio Ferrici tassen het mama imago hadden verloren. Wel nog steeds met de klassieke kwaliteit maar dan met een meer fashion-forward jasje. Nice!

simply

Ontspanmomentjes en vrouwelijke juweeltjes bij Simply pr

Bij Simply PR werden wij instant Zen door de kruidige Aveda geuren. Van het duurzame beautylabel kregen wij een heerlijke handmassage zodat we met poeselige zachte handjes weer hard op de redactie aan het werk konden. Die handjes hadden van Gosh ook een kek kleurtje gekregen (zie foto linksonder) en onze lokken zaten dankzij de nieuwste Babyliss pro styler weer helemaal glanzend in model. De ketting van By Bar uit de goodiebag namen wij gelijk in gebruik en dat hadden wij met de rest van de collectie ook wel willen doen.

Hebben jullie ook al zo'n zin in de zomer? ... zucht

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top