Fashion

Persdagen AW12: favourites

De hysterie die persdagen heet ligt weer achter ons. We kregen van de verschillende labels bij de rij pr bureaus waar we langs scheurden allerlei nieuwe items voorgeschoteld. Vergezeld van de heerlijkste hapjes en drankjes om de trends extra goed op ons in te laten werken.

Jullie -en wij ook niet- willen waarschijnlijk nog helemaal niet aan de winter denken. Maar een beetje voorbereiding kan geen kwaad toch? Al is het alleen voor het opdoen van shopinspiratie en om miskopen te voorkomen. Na een aantal dagen lang op pad te zijn geweest om de trends te spotten zijn wij weer helemaal voorbereid op een winters modeseizoen. Wat viel op? Veel paars, bejeweled items, gekleurde jeans, een vloed aan leer en androgyne vormen.

kleur

Gekleurde jeans en beprinte items blijven ook volgend modeseizoen. De broeken van het Amerikaanse label Paige zijn bij onze favoriet, vooral de gebleekte exemplaren.

studs

Gevaarlijke studs werden ook voor het winterseizoen weer en masse overal opgeplakt. Vooral op accessoires! De Vlieger & Vandam studs bags zien we wel aan onze arm bungelen.

fashionology

De bad-ass Fashionology sieraden

louve

Lovely ondergoedjes van Louve

melz

Neon sieraden van Melz

sperry

Metallic en klassieke bruine brogues van Sperry

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top