Fashion

Persdagen SS12: favorites

De persdagen voor volgend jaar zomer zijn weer begonnen. Dat betekent fashionable rondfietsen van pr bureau naar pr bureau en al de nieuwste collecties bewonderen. It's a hard knock life en die ellende - wink, wink - delen wij natuurlijk graag met jullie. Wij zetten een aantal lievelings items uit de spring-summer 2012 collecties voor jullie op een rij.

De winter is nog niet eens losgebarsten, maar wij zijn al lang weer met ons modehoofd bij de zomer. Wat zijn de kleuren, stoffen, vormen, voor welke must-haves kunnen we al gaan sparen en wat kunnen we nu alvast bij het grofvuil zetten?

zonnebrillen ss 2012

Wat is er meer zomers dan een zonnebril? Kek montuurtje op je neus en de dag kan niet meer stuk. Wij zagen een aantal lievelingetjes van Dolce & Gabbana, de mix en match collectie van het Italiaanse modehuis is fantastisch. Polkadots, lace printjes en leopard. We like! Prada had ook een aantal wishlist exemplaartjes in de collectie. Vooral het grote masker-achtige montuur van de Prada fall-winter 2012 catwalk staat met stip op de verlanglijst. Ray-Ban ging voor mat en had de Wayfarer in aantal fijne printjes (zie linkonder) gedoopt. Ook waren we van de pilotenbril met pastel glazen en goudkleurig montuur onder de indruk.

sieraden

Verfijnde en vrouwelijke sieraden zagen wij veel in de collecties. Onze favorieten kwamen van TOV Essential (midden) en Juli dans Jewels, vooral het horizontale kruisje.

schoenen

Links boven beginnend en met de klok mee: Tosca Blu herenschoentjes, Clarks sleehakken van suède, lace up schoentjes van Clarks, Fred Perry bootschoentjes, vouwbare ballerina's voor pijnlijke voetjes van Ibana Rouge, slangenleren loafers van Fred de la Bretonière, leopard sleehakken van New Yorker, en lazer cut out wedges van Clarks.

fashion persdagen

Hebben, hebben, hebben dachten wij na het zien van al het modeemoois. Onder andere gespot linksboven en rechtsonder: cute shortje van French Connection, oranje jurkje met blauwe biesjes van Sessun, blouse met oranje details van French Connection. Gestuz jas met leren mouwen (need it!), de prachtige s/s 212 collectie van Claes Iversen, Antoine Peters, power jumper van de Nederlandse ontwerpster Sanne Jansen (to be continued) de lovely Spice Girl Elisah gehuld in Filippa K.

Heb jij al favoriete items voor de aankomende zomer?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top