Fashion

Fashion update week 44

Van de H&M pop-upstore speciaal voor de feestdagen tot de laatste ontwikkelingen omtrent de naderende Victoria’s Secret Fashion show. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

 

Rosie Huntington-Whiteley, het gezicht van Burberry Body, staat deze maand met een stunning shoot in de Duitse Vogue. In de shoot is Rosie gekleed in creaties van Burberry Prorsum óf niets. En daar is helemaal niets mis mee: see for yourself!  

Over luxe & stylish pleisters gesproken! Gucci, Louis Vuitton, Fendi & Prada pleisters op je wond...

Luxe pleisters 

Kim Kardashian en Kris Humphries gaan scheiden. Kim vraagt (nu al) een echtscheiding aan en dat betekent dat het huwelijk na 72 dagen voorbij is. Die zagen we niet aankomen, of toch wel?

Marc Jacobs wordt een filmster! ♥ Jacobs vertelde afgelopen weekend aan Style.com dat hij een filmrol heeft gescoord! Deze week beginnen ze met filmen en het karakter dat hij gaat spelen lijkt totaal niet op de designer! Wij zijn zo benieuwd!

Marc Jacobs filmster

(Foto: Fashionista.com)

Het was even wachten maar nu is het toch echt een feit, we kunnen en masse online gaan shoppen bij River Island. Wij voelen weer een misbruikte creditcard aankomen.

WAUW! OPI’s lentecollectie voor 2012 is geïnspireerd op Holland! ♥ De kleuren van de nagellakjes zijn afgeleid van onze beroemde tulpenvelden, molens, klompen, Den Haag, Amsterdam, fietsen en zelfs haring! Hoe leuk is dit? Vanaf februari verkrijgbaar!

OPI holland spring 2012 collectie

De persdagen voor volgend jaar zomer zijn weer begonnen. Dat betekent fashionable rondfietsen van pr bureau naar pr bureau en al de nieuwste collecties bewonderen. Wij zetten een aantal lievelings items uit de spring-summer 2012 collecties voor jullie op een rij.

Aan onze all time favourite H&M met haar spiksplinternieuwe lentecollectie wijden we een apart artikel, want al dit moois moeten we gewoon met jullie delen!

Lady Gaga staat op de cover van Visionaire’s ‘Larger than lifeissue, die gisteren in New York werd gelanceerd. Met een afmeting van 210 cm bij 150 cm is deze 61ste uitgave ’s werelds grootste magazine ooit geproduceerd.

Shoe addicts kunnen hun hart ophalen: Shoebaloo opent vanaf december een webshop!! Merken als Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Balmain en Lanvin worden zorgvuldig online gepresenteerd.

shoebaloo

Zo... jij bent weer helemaal up-to-date. You're welcome!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top