Fashion

Persdagen SS12: colour meets prints

De voorspelde helse winter - -23 like OMG - staat voor de deur, maar om je alvast warm te houden presenteerden de PR bureau's afgelopen week hun SS12 collecties. Fashionscene fietste nieuwsgierig van PR bureau naar PR bureau om de nieuwste collecties, trends en must-haves voor jullie te spotten. Vandaar dat wij een aantal favourites uit de SS12 collecties op een rij zetten!

Iedereen is wel benieuwd wat aankomende zomer dé kleuren, stoffen en vormen zijn, toch? En voor welke must-haves we al kunnen gaan sparen en wat we nu alvast bij het grofvuil kunnen zetten of natuurlijk kunnen verkopen om geld in te zamelen om je wishlist waar te maken...

Persdagen

Zoals je hierboven en hieronder wel kunt zien, staat de zomer van 2012 in het teken van kleur, kleur en nog eens kleur. Drukke, kekke & over de top printjes doen het helemaal goed in combinatie met kleur! Zie de strak gevormde, roze BH van H&M met een panterprintje binnenin, paars-suede sleehakken van Steve Madden, de kleurrijke en speelse sieraden van Mippies en Angeli Dolci, en daarentegen de stoere kettingen met geslepen steen van Fashionology.... Like, like, like! Tot slot waan je je met de kleurrijke tassen en accessoires met dieren- en lieflijke bloemenprints van Ipa-Nima in Ibiza-sferen. Laat die zomer maar komen!

Persdagen

Bling bling en metallic mogen natuurlijk ook niet achterblijven! Schoeisel afgewerkt met steentjes of pumps in metallic print. De shiny schoenen mogen daarnaast ook wel een kek printje gebruiken: een panter- of luipaardprint, of toch liever voor duotoon (zie hieronder)? Het kan allemaal in 2012!

PersdagenDe tassencollectie van Vlieger & Vandam is ook weer lekker gevarieerd, van een clutch vervormd in een roze pistool tot een clutch/schoudertasje met handboeien.

Persdagen

De kleur-explosie wordt verrijkt door fluorkleuren, deze zagen we natuurlijk een tijdje terug ook al volop maar het mag weer uit de kast worden getoverd! Een fluor groen jurkje met plateau sandaaltje in een afstekende kleur en een matchende clutch, et voilà klaar ben je! Spijker doet het ook weer goed, we zien bij Wrangler verschillende wassingen, modellen en afwerkingen. Check Esther in het klein middenin met een jeans jumpsuit, om hebberig van te worden!

PersdagenHet ode aan Nel Veerkamp printje - ook wel de luipaardprint - is ook aankomende zomer een blijvertje, zie het fashionable pantoffel-model met luipaardprint van Invito. Om dit kekke doch stoere printje kracht bij te zetten, zien we ook weer veel army invloeden voor bij Denham in kleur en detaillering. Karine (The Digitalistas) en Yara (This Chick's Got Style) maakte het stoere plaatje af met een kleurrijk bolhoedje van H&M.Persdagen

Hebben, hebben, hebben dachten wij na het zien van al het modemoois. Check vooral de oranje en roze enkellaarsjes van de H&M SS12 collectie, love it! Wat denk je dan van het poederroze colbertje van Denham met waterfall detail aan de rugzijde, of kleurige brieftassen van H&M!? Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat we de winterse dagen wel aan kunnen met dit warme vooruitzicht aan kleur!

Heb jij al je wishlist klaar voor de aankomende zomer?

(Door: Danique)

Deel dit artikel
Back to top