Fashion

Obsessed with my: tattoo

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Torill Wijnen van PR bureau Simply PR en haar tattoo.

"Ik ben een echte Amsterdammer in hart en nieren. Ik werk als PR consultant bij Simply PR, gelegen in het gezellige centrum van Amsterdam. Bij Simply PR werken we middels het continu versturen van informatie, luisteren, interacteren, reageren en initiëren, waarbij we aandacht creëren voor merken om zo mond-tot-mond reclame te stimuleren. Zowel online als via print, televisie en radio. Ik kom veel in contact met de pers van uiteenlopende branches. Denk hierbij aan Fashion, Lifestyle, Beauty of Culinair." 

torill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit looks

Lievelingsitem
"Mijn tattoo, L’Amour Fou, staat voor mijzelf in het teken van mijn bijna 'verslavende' liefde voor mijn familie, vrienden en vriendje. Zij zijn het allerbelangrijkste in mijn leven en zij verdienen een erkenning. Het is dan ook mijn favoriete 'mode item'. Ik wist al enkele jaren wat voor tattoo ik graag wilde hebben en op een dag ging ik er gewoon voor. Omdat ik tijdens mijn werk vaak in contact kom met pers en klanten twijfelde ik eerst heel erg of ik wel een tattoo moest laten zetten. Toen ik het aan mijn baas vertelde was haar eerste reactie: “Wat gaaf! DOEN!”. Dat gaf mij eigenlijk het laatste zetje."

torill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit looks

Bijzonder moment
"Ik had van vrienden al een goed adresje en bij mijn eerste afspraak voelde ik me ook helemaal op mijn gemak. De tatoeëerder heette Tim en laat mijn vriendje nou toevallig ook zo heten :) Het was voor mij wel een bijzonder moment omdat ik het gevoel had dat ik op het punt stond een andere fase in mijn leven in te gaan, waarbij deze tattoo ook helemaal zou passen. Ik ging dan ook heel stoer alleen en dat voelde juist heel goed. Want ik was zeker van mijn zaak. Ik ging ervoor.

Verrast
Ik ben erg tevreden met het resultaat en vergeet soms nog wel eens dat ik hem heb. Toch houd ik er wel rekening mee dat ik aan mijn rechterarm geen bos armbanden draag. Veel mensen verwachten geen tattoo bij mij en zodra ik doorheb dat hij wordt opgemerkt en een verraste blik of reactie krijg, moet ik altijd wel een beetje lachen. Ik weet zeker dat dit niet mijn enige tattoo zal zijn. Ik ben dan ook al op zoek naar de volgende. Zodra je er eenmaal één hebt dan is de drempel veel lager om een volgende te nemen."

torill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit lookstorill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit looks

Stijl

"Mijn stijl verandert wel met de tijd mee, ik ben zelf een type dat het liefste altijd een strakke broek aan heeft met een stoere top. Mijn favoriete outfit op dit moment is dan ook een high waisted jeans met een T-shirt waarvan de mouwen zijn afgeknipt. Zelf ben ik niet van de printjes, ik hou van effen kleuren - met name zwart en wit - die ik combineer met iets opvallends. Je kunt mijn stijl omschrijven als een mix van classy en hippie met af en toe een rauw randje."

Mode
"Ik ben zelf veel met mode bezig, zowel tijdens werk als privé. Ik hou echt van mode en shop ook vaak voor mijzelf. Ik ben geen doelloze shopper en ik heb dan ook vaak een look voor ogen die ik dan bij elkaar moét vinden. Soms duurt dat even, maar als ik ‘m dan heb, kan ik daar zo blij van worden." 
 
torill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit lookstorill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit lookstorill wijnen simply pr tattoo l'amour fou arm tatoeage stijl outfit looks

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top