Fashion

Obsessed with my: Chanel oorbellen

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week de 28-jarige Maureen Steenks; eigenaresse van PR bureau Back to Back PR en haar Chanel oorbellen.

"Mijn Chanel oorbellen zijn mijn lievelingsitems. Ze hebben een vintage look en ik vind ze prachtig. Ik heb ze tijdens een trip met lieve vriendinnen in New York gekocht, mijn eerste Chanel aankoop. Vanaf die dag heb ik me voorgenomen in iedere stad een mooi designer item aan te schaffen en dat lukt aardig moet ik zeggen!"

Stijl

"Ik zou mijn stijl omschrijven als stoer met een vrouwelijke twist. Je ziet mij bijvoorbeeld niet zo snel in een jurk met hoge hakken. Ik voel me prettiger in een boyfriend jeans, sneakers en een parka. Voor de vrouwelijke twist maak ik mijn outfit af met rode lippen, een hoedje of een sjaal in mijn haar. Ik draag graag mooie kwaliteitslabels, soms in combinatie met vintage stijlen. Mijn Chanel oorbellen draag ik niet te vaak, ik moet er echt zin in hebben. Ik draag ze wel altijd met een stoere outfit om het geheel niet te tuttig te maken. Mijn persoonlijke stijl is ook de reden waarom ik mijn eigen PR bureau in street en high street labels gestart ben, streetwear heeft een andere aanpak nodig dan 'fashion'." 

Mode

"Ik ben heel blij en trots dat ik mijn geld kan verdienen met mode. De branche heeft me altijd getrokken, geen idee waarom. Daarnaast is mode een manier om mijn persoonlijkheid te uiten. Ik woon in een dorpje, daar kijken ze wel eens op van mijn creaties. Maar ik werk in Amsterdam en daar is niets te gek."  


Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top