Fashion

Obsessed with my: iPhone covers

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Eva Peters, eigenaresse van PR bureau Public_, en haar iPhone Covers. 

"I’m obsessed with my iPhone cases, Ik denk dat ik er minstens twintig heb. Ik wissel ze dan ook bijna dagelijks en ik heb ze in veel verschillende kleuren, prints en materialen. Mijn persoonlijke favoriet zijn de hoesjes van het merk Incase. Deze hebben een strak design en zijn stevig waardoor ze mijn iPhone goed beschermen. Ik houd niet van hysterische iPhone hoesjes. Ze moeten subtiel zijn en een verlengstuk van mijn look. Ik denk dat mijn stijl het beste te omschrijven is als een combinatie van street en klassiek. In mijn kast hangt veel COS en APC." 

eva peters pr bureau public incase iphone hoesjes

"Het iPhone hoesje dat ik het meeste gebruik, is de ‘Incase Tortoise Snap Case’. Deze is semi-transparant en handgeschilderd. De print is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op het gemarmerde schild van een schildpad. De mooie bruine kleurschakeringen die ook wat weg hebben van een hoornpatroon of camouflageprint, passen perfect bij mijn stijl. Ik combineer deze dan ook het liefst met bijvoorbeeld een leren jasje en elegante gouden sieraden."
eva petsrs pr bureau public incase iphone hoesje
eva peters pr bureau public incase iphone hoesjes

"Ik leg mijn telefoon eigenlijk altijd met het scherm naar beneden op tafel zodat de case goed te zien is, ik krijg er dan ook veel reacties op. Sinds kort heb ik een witte iPhone 5, ik zal dus op zoek moeten naar nieuwe hoesjes. Op mijn wishlist staat de zwart-witte ‘Incase Dots Snap Case’ die ik zou combineren met mijn polkadot top van Comme des Garçons."


eva peters public pr bureau comme des garcons trui polkadot incase hoesje iphone

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top